Store sal

Forsamlingshusets store sal giver gode muligheder for mange forskellige bordopstillinger. Rummet er så stort, at der kan sidde 90 til bords – og alligevel virker rummet ikke for stort og tomt, hvis man kun er 30 personer. Salen er åben og imødekommende med vinduer på tre sider, og om aftenen bestemmer du selv hvor meget lys der skal til – der er installeret lysdæmper på alt lys i salen.

Vores nye musikanlæg kan tilsluttes din egen computer/Ipad, eller du kan bruge husets CD-afspiller – og huset er udstyret med trådløst bredbånd.

Dobbeltdøren i store sal vender ind mod anretter-køkkenet, som tit benyttes til placering af buffet, bar eller hvad der nu er brug for til din fest. Anretter-køkkenet er også set benyttet til 2 borde med endnu flere gæster, end der var plads til i store sal.

Køkkenet

I køkkenet finder du alt hvad der skal bruges her. Et stort komfur med 6 små og store gasblus, en meget rummelig ovn, 2 meget rummelige køleskabe, industriopvaskemaskine og dobbelt kaffemaskine. Og så er der selvfølgelig fade, skåle, glas, bestik, tallerkener og alt det andet du skal bruge – medbring bare selv viskestykker.

Og for at gøre det nemt, er industriopvaskeren tilsluttet automatisk sæbe og vand. Så du trykker bare på knappen, og så vasker den. Ligeledes med kaffemaskinen – du skal bare selv komme bønner i tragten og trykke på knappen, så klarer kaffemaskinen vandet selv.

Lille sal

Lille sal er med i lejen, når du lejer hovedbygningen. Den er meget anvendelig til kaffeopdækning, natmad, børne-lege-land eller gavebord. Lille sal benyttes også tit som mødelokale for byens foreninger.

Diverse

I hovedbygningen er der 3 toiletter (heraf et handicaptoilet) og gode garderobeforhold. Bemærk huset er et ikke-ryger hus, så rygere bedes gå i gården og forrette deres ærinde.

Om sommeren kan vores parklignende have med fordel også benyttes og inddrages i festlighederne

Der er parkeringsplads på hele gårdspladsen, til venstre ved siden af hovedbygningen og bag FDF’ernes bygning.

Ugerløse Fritidscenter
Hovedgaden 2
4350 Ugerløse