FUBOK/UIF FINE DINING EVENING.
28. MARTS 2025
FORRET:
HUMMER-STRANDKRABBE BISQUE.
CREMET SUPPE MED HUMMERHALER, SPRØDE URTER SAMT DILD-FENNIKELOLIE.
SERVERES MED ET STYKKE LÆKKERT SURDEJSBRØD.
HOVEDRET:
BRYST AF GRAMBOGÅRD VELFÆRDSGRIS, LANGTIDSBRAISSERET
SERVERES PÅ PURE AF KARTOFFEL-BLOMKÅL.
HERTIL STEGTE SVAMPE, SAUCE PÅ REDUCERET HVIDVIN OG FOND AF GRISEN.
TOPPET MED SORTE TRØFLER OG MICROURTER.
DESSERT:
CREME ANGLAIS TÆRTE.
CREMET VANILLETÆRTE I MØRDEJ.
TOPPET MED FRISKE BÆR.
SERVERES PÅ KOMPOT AF BLOMME OG PORTVIN.
MENU PRIS 279.-
VIN MENU:
DER KAN TILVÆLGES VINMENU, SOM BESTÅR AF UDVALGTE VINE TILPASSET MADEN.
PRIS 149.-
DER SKÆNKES 2 GLAS HVID, 2 GLAS RØD, SAMT DESSERTVIN I VINMENUEN.
DER UDSKÆNKES TILKØBT VINMENU FRA BAREN.
VIN PR. GLAS PRIS 40.-
VIN PR. FLASKE PRIS 125.-
Glæd jer til en stemningsfuld aften fyldt med lækker mad, hygge og godt selskab!
FUBOK sørger for de hyggelige rammer, mens Kogemændene tryller i køkkenet og serverer en udsøgt tre-retters menu, der vil forkæle smagsløgene.
Dette er en oplagt mulighed for at mødes, nyde en skøn middag og være en del af fællesskabet i Ugerløse. Så tag naboen, vennerne eller familien med og vær med til at gøre aftenen uforglemmelig!
Vi glæder os til at se jer – vel mødt!